torstai 18. kesäkuuta 2015

Lämmin tunnelma korvaa puuttuvan kesäsään


Maanantai ja tiistai kuluivat Helsingissä joka kesään kuuluvalla Lintsireissulla. Meitä oli iso lauma liikkeellä, kun kokoonpanoon liittyi perinteisesti Oriveden serkkujen perhe. Sää ei varsinaisesti suosinut tai itse ainakin olisin kaivannut toppatakkia, tumppuja ja pipoa, erityisesti korkealla laitteissa pyöriessä. Kivaa oli silti!
Helsingissä ollessa piti taas ehdottomasti päästä käymään rakkaan ystävän luona ja siellä kului pari tuntia herkullista lattea hörppiessä. Olin liikkeellä pelkän pienimmän kanssa, pojat puuhasivat muuta sillä välillä.Illalla koko meidän suuri seurue kokoontui sopivan arkiseen italialaiseen ravintolaan syömään. Kaikille löytyi listalta sopivaa syötävää, meidän lapset olivat ikionnellisia ihan perus bologneseistaan. Itse valitsin kanaa vuohenjuuston ja rosmariiniperunoiden kanssa, kun pastat ja pitsat tuntuivat liian raskaalta syötävältä.
Tiistaina oli reissun päätarkoituksen, eli Linnanmäen vuoro. Meillä oli taas kerran ihan mahtava päivä ja kahdeksan tuntia meni aivan liian nopeasti. Kaikilla (paitsi pienimmällä) oli rannekkeet ja me aikuisetkin (hyvin lapsenmieliset sellaiset) kiljuimme äänet käheiksi kaikissa hurjimmissa laitteissa. Oma suosikkini on Kingi, jossa saa tipahtaa vapaapudotuksena 75 metrin korkeudesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti