keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hääkuvausta ja muuta mukavaa


Kesäkuun alkuun on mahtunut hengästyttävän paljon kaikkea. Yhtenä jännimmistä jutuista tulee mieleen viime lauantainen hääpäivän kuvaaminen. Sain ikuistaa niin vihkimisen kuin hääjuhlankin, pysäyttää hetkiä ja tallentaa muistoja. Tein parhaani ja hiukan jännittyneenä olen varovasti käynyt saaliini kimppuun...Onnistuinko varmasti tehtävässäni tarpeeksi hyvin ja uskallanko edes katsoa kaikkia ottamiani kuvia läpi. Tässä yksi pieni kuvamaistiainen lauantain juhlista. Loput säästän hääparille annettavaksi.


Loput kuvat ovat melko sekalainen katsaus viime aikojen tapahtumiin. Olemme viihtyneet aika paljon Orivedellä lasten tädin ja serkkujen luona. Siellä on kotoisa tunnelma ja hiukan remppahommiakin tehtävänä, joten on meistä ollut myös hyötyä sen lisäksi, että olemme nauttineet hyvästä seurasta ja grilliherkuista. Yhden vuorokauden lapset viettivät siellä ilman meitä vanhempia ja me nautimme rauhasta ja hiljaisuudesta.

Suuri ruokarakkauteni ansaitsee myös maininnan ja se on itse tehty guacamole, jonka raaka-aineet ovat ylemmässä kuvassa. Sitä syötiin tällä kertaa papusalsalla täytettyjen quesadillojen kaverina. En ole kovin hyvä kasvisruokakokki, mutta tuo yhdistelmä on ihan pettämätön ja ehdottomasti parin valokuvan arvoinen, hehe. Avokadot on jotenkin kuvauksellisia muutenkin, sen lisäksi, että ne ovat herkullisia.Viimeisenä kuva kaveritreffeiltä, meidän jokaviikkoisesta (ja monivuotisesta) perinteestä ja piristäjästä. Tällä kertaa syötiin lohikeittoa ja jälkkäriksi raparperipiirakkaa. Meillä on ystäväni kanssa yhteensä kuusi lasta, eli aikamoinen päiväkotiryhmä kasassa vuoroviikoin toistemme kodeissa, mutta aina me tärkeimmät kuulumiset ehditään hälinän yli vaihtamaan. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti