sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tallipihalla, koiratreffeillä ja vauvakuvauksissa


Viikonloppuun on mahtunut paljon siihen nähden, että kaikki lapset on vähän flunssaisia. Eilen illalla me käytiin koko perheen voimin Tallipihalla joulutunnelmaa nuuhkimassa ja toivoisin, että voisin kertoa ihanan idyllisestä perheretkestä, mutta en edes yritä uskotella sellaista! Keskimmäisellä oli KAIKKI huonosti ja sen kyllä huomasi. Jäi joulutunnelmat ammentamatta ja visiitti melko pikaiseksi, mutta eipä se maailma tuollaisiin kaadu. Muutama hämärä kuva tuli otettua kuitenkin.

Pääsin eilen myös kuvaamaan kuuden päivän ikäistä vauvaa ja voi apua miten joku voikin olla niin suloinen! Vuoden pimeimpään aikaan on melko haasteellista kuvata pelkkää luonnonvaloa apuna käyttäen, vaikka eilen sentään oli kirkas päivä ja ajoitimme kuvaukset keskelle päivää. Ei tullut ihan täydellisiä kuvia, vaikka kuvattava olikin täydellinen. Paljon harjoitusta vaan ja toivottavasti myös kuvauskaluston päivitys joskus tulevaisuudessa.

Tänään käytiin mökillä ja sain tallennettua ihanan hetken, kun pieni nuhanenä nukahti ja sai vahtikoiran turvakseen. Illaksi ajelimme Orivedelle tutustuttamaan meidän Veikkaa, maailman epäsosiaalisinta ja epävarminta koiraa suvun uusimpaan koirajäseneen, saman rotuiseen Nasuun. Ensi tapaamisella ei syvä ystävyys vielä syntynyt, mutta kumpikaan koirista ei tehnyt pahaa toisilleen ja varmasti säännöllisellä totuttamisella pärjäävät yhdessä ja ehkä joskus vielä ystävystyvätkin. Meidän pienin sai tädiltään ja serkuilta (erityisesti kummisedältä) kauniit nukenvaunut. <3


2 kommenttia:

 1. Moi Kaisa! Kiitos näistä Tallipihan tunnelmakuvista - itse ei sinne tässä nyt ole ehditty joten imin näistä sitä tunnelmaa senkin edestä :). Ja lasten kiukkuihinkin pystyn samaistumaan... ;)
  Tosi suloinen kuuden päivän ikäinen vauveli - ihania kuvia sait ikuistetuksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit kommentista! <3 Tallipihalla on aina niin kaunista, vaikka kyllä lumi olis tuonut täydellisen lisän sinnekin maisemaan. Rentouttavaa joulunaikaa teidän perheelle! :)

   Poista