keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukiireitä


Tai oikeastaan ei voi sanoa, että olisi pelkkiä joulukiireitä, vaan kun meillä nyt sattuu synttärikausikin painottumaan loppuvuoteen, niin kyllä tässä on saanut laittaa hihat heilumaan ihan kunnolla. Miten voikin olla niin, että sekä minä että siskoni olemme loppuvuodesta syntyneitä ja meidän yhteensä viidestä lapsestakin neljä on syys- ja joulukuun välillä syntyneitä! Esikoisen synttäreiden järjestelyn lisäksi olen tehnyt ja lähettänyt joulukortit, yrittänyt vähän askarrella, hankkinut ja tehnyt muutaman joululahjan, koristellut lasten kanssa pipareita, käynyt koko vuoden valokuvat läpi ja teettänyt niitä paperikuviksi ja vaikka mitä. Varsinaista joulufiilistä en ole tavoittanut, mutta eipä se näin aikuisena enää tulekaan samanlaisena kuin lapsena. Joulukuu vaan kuluu ja joulukalenterin luukut vähenee ja ennenkuin huomaakaan, niin joulu on jo ohi. Stressiä en aio ottaa yhtään, se on ihan turhaa, kun se ei ole joulun idea ollenkaan. Myöskään mihinkään kaupoilla juoksemiseen ja materiahysteriaan en tänäkään vuonna lähde, vaikka joululahjoista pidänkin. Tai oikeastaan eniten niiden paketoimisesta. Muutama tarkkaan harkittu lahja riitää. Lasten toiveita täytyy tietysti vähän toteuttaa, mutta mieluummin muutama oikein paljon toivottu juttu, kuin nurkat täyteen turhaa tavaraa.

Tässä vähän tämän kuun aikana otettuja kuvia.





Omaa vanhenemista ei kai niinkään tarvi juhlia, mutta sain kuitenkin syntymäpäivänäni hyvää seuraa ystävästäni ja kummipojasta.



7-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina kaverisynttäreiden merkeissä jäätelöteemalla ja sunnuntaina kahviteltiin sukulaisten kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti