maanantai 9. marraskuuta 2015

Sekalaista settiä


Nyt tulee sellainen "tunnelmasta toiseen" -kuvapläjäys, että oksat pois. Tyylikkäämpää olisi ehkä jakaa nämä kolmeen postaukseen, mutta kun kaikki on niin kivoja juttuja, että tekee mieli laittaa kaikki vaan kerralla näkyviin.

Aloitetaan koiranpennusta. Oriveden serkuille oli kotiutunut hurmaavan suloinen Bichon Frisé-pentu ja pakkohan sitä oli päästä sylittelemään ja silittelemään heti, kun se oli saanut ensin viikon verran rauhassa kotiutua. Kertakaikkisen suloinen pikku riiviö! Kuvat on tosi hämäriä, kun oli perus marraskuinen keli, mutta pennun suloisuus ei jääne epäselväksi. ;)
Toinen viime päivien kiva juttu oli lauantaiset tortillabileet. Pienimmän kummitäti ei päässyt viime sunnuntaina synttäreille, joten me vietettiin uudet juhlat lauantai-iltana ja syötiin tortilloja mm. papusalsalla ja guacamolella täytettynä. Äideille oli myös siiderit tarjolla, normaali lastenkutsumeininki, eikö...


Tänään mulla oli super mielenkiintoinen työtehtävä. Sain kuvata erään pian avattavan kauneushoitolan kotisivuille tulevat kuvat. Voiko mikään olla kivempaa, kuin asetella purkkeja ja purnukoita, kiviä ja kynttilöitä, kukkia ja rullalle käärittyjä pyyhkeitä mitä hienompiin asetelmiin ja räpsiä niistä kuvia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti