sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hei vaan heinäkuu!


Kylläpä ehtikin tulla blogia ikävä. Me muutettiin kuun vaihteessa hiukan isompaan asuntoon, aika lähelle edellistä kotia ja yli kaksi viikkoa meni ilman nettiyhteyttä ja kameraan on kertynyt paljon kuvia, joita olisin halunnut päästä laittamaan tänne, mutta jospa tiputtelisin niitä nyt pikkuhiljaa aina ehtiessäni.

Mökillä on (yllätys yllätys) tullut vietettyä aikaa viikonloppuisin ja siellä tulee aina räpsittyä kuvia.Nämä muutamat yllä olevat kuvat taas ovat satumaisen kauniista "keijumetsästä", johon on tullut tehtyä muutama retki tänä(kin) kesänä niin oman perheen kuin hyvän ystävänkin kanssa. Yksi kauneimista paikoista, joissa olen koskaan käynyt ja vieläpä täällä kotipaikkakunnalla.


Hämeenlinnaankin olemme ehtineet kyläilemään siskoni perheen luokse. Syksyllä meidän lapsille on syntymässä yksi serkku lisää, suloista! Vauvamasut ja pienet vastasyntyneet meinaavat vaan aina aiheuttaa suurta haikeuden tunnetta, nyyh.


Yksi "pakollinen" kesäkohde on Kuhmoinen. Kävimme siellä viime kesänä ja tänä kesänä oli ehdottomasti päästävä uudestaan. Lounas ravintola Sahanrannassa, jälkkäriksi jäätelöt ja lopuksi kierros hurmaavassa Kapsäkissä. Viimeistä ohjelmanumeroa muu perhe ei niinkään arvosta, joten se on vain minua varten. ;)

Paljon muitakin kuvamuistoja viime viikoilta löytyisi ja kaikenlaista on vielä tulossa tänä kesänä, mutta niistä lisää ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti