perjantai 27. toukokuuta 2016

Piknikillä Kustaanmiekalla


Viime viikonloppu oli harvinaisen tapahtumarikas ja jatkui oikeastaan maanantaihin asti, sillä sunnuntaina lähdin Helsinkiin yhden yön lomalle ystäväni luo. Meillä oli molemmilla vapaata lapsistamme ja huh miten hyvää se teki! Me ollaan tunnettu toisemme 25 vuotta, käyty samoja kouluja ja meillä on samanikäiset tytöt. Tällä kertaa nähtiin kuitenkin ilman tyttöjä ja päätettiin lähteä lautalla Suomenlinnaan kallioille istumaan ja nauttimaan ilta-auringosta.Kustaanmiekan kallioilla sai istua sunnuntai-iltana ihan rauhassa, muilla oli varmaan kiire katsomaan finaaliottelua. Toisaalta oli ihan hyvä, että meillä ei ollut kauheasti seuraa, sillä juttujen taso oli sitä luokkaa, että moni olisi saattanut pudistella päätään meidän huutonaurun säestämälle maailmanparannukselle.

Rentouttavan illan lisäksi saarelta jää muistoksi meidän yhdessä kehittämä elämänviisaus: "Aina elämä ei ole pelkkää alamäkipyöräilyä päin seinää, toisinaan se on täysin esteetön väylä viilettää meneen!"

Kippis kesälle ja ikuiselle ystävyydelle! :)

Kauppatorilla oli kisakatsomo pystyssä, kun palasimme saarelta. Siihen oli kätevä pysähtyä hetkeksi seuraamaan peliä.

2 kommenttia:

 1. Ai että mitkä tunnelmakuvat ♥! Tulikin ihan hinku päästä taas Suomenlinnaan :)
  Oli teillä kaikesta päätellen kyllä ihana päivä, tuollaisia tarvitaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit ihanasta kommentista! :) Suomenlinna on kyllä niin idyllinen paikka ja suorastaan eksoottinen tällaiselle sisämaassa ja järvien lähellä kasvaneelle. :D

   Poista